ABC Centre, Bristol

  • Bristol’s first Very Sheltered Housing unit
  • Redevelopment and extensions to connect two existing buildings

A new single-storey glazed building was created for this scheme, housing an extended ramp with an internal lounge space providing a sunny meeting and rest space at the halfway point between the two buildings.  The bright, open lounge also provides direct level access to the two garden areas, making it easier for the residents to use the gardens.  The “green” sedum roof over the ramp is visible from the first floor rooms.    This facility provides much-needed improvements to the buildings to enable residents to share the facilities available within the scheme and derive maximum benefit from living within this secure and comfortable community.

Back to care